Відбивні з сиром

Відбивні з сиром


М’ясні відбивні з ніжним сиром всередині – поживне блюдо, яке можна подавати як самостійне, так і з гарніром або овочевим салатом. Розглянемо, як приготувати відбивні з сиром всередині і, які потрібні продукти для цього.

Інгредієнти
1. м’ясо нежирне (телятина) – 10 шматочків,
2. сир твердий (російський, можна будь-який) – 10 шматочків,
3. яйце куряче (свіже) – 2 шт.,
4. сіль і спеції – за вашим бажанням,
5. кефір (% жирності будь-який) – 40 мл,
6. борошно пшеничне (потрібно просіяти) – 2-3 ст. ложки,
7. соняшникова олія (на ваш смак) – будь-яке, для смаження,
8. кучерява петрушка для прикраси перед подачею до столу.

Рецепт приготування відбивних з сиром
М’ясо необхідно акуратно порізати на рівні шматочки.

Потім за допомогою спеціального молоточка потрібно відбити м’ясо, щоб при смаженні воно стало м’яким.

Далі підготуйте сіль і спеції. Посоліть і притрусіть спеціями м’ясні шматочки з обох сторін.

Тепер потрібно приготувати кляр. Вбийте одне-два яйця в глибоку миску, додайте сіль і необхідні спеції: коріандр, суміш перців, паприку. Потім заливайте кефір.

І тепер покладіть кілька ложок пшеничного борошна і добре перемішайте до однорідності.

Кляр не повинен бути дуже густим, інакше відбивні будуть жорсткими.

Твердий сир потрібно порізати на шматочки, щоб вони відповідали розмірам м’яса. Тобто не були занадто товстими і великими.

Тепер візьміть шматочок відбитого молоточком м’яса і покладіть шматочок сиру з одного боку, другою частиною м’яса накрийте сир.


Залишається тільки акуратно вмочати кожну відбивну в клярі.

У сковороду наливайте масло і включайте середній вогонь. М’ясо з сиром в клярі викладайте в масло. Обсмажте відбивні з обох боків до утворення золотої скоринки.

Можна ще протушкувати м’ясо після цього. Просто вимийте сковороду, налийте трохи води і покладіть відбивні. Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте десять хвилин. Готові відбивні викладайте на тарілку.


Прикрасити страву можна зеленню, наприклад, кучерявій петрушкою. Подавати можна з гарніром, хлібом або з овочами.

Євгенія Хоновец
©

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )
Выберите язык сайта»