Тірамісу

Тірамісу

Всім відомий італійський десерт можна приготувати і вдома. Запросити подруг і за чашкою еспресо або капучіно поринути у світ задоволення.

Інгредієнти:
Печиво «Савоярді» – 1 пакет

Маскарпоне – 500гр.

Жовтки – 3 шт.

Цукор ванільний – 2 пакетика

Міцна кава – 400 мл

Какао

Амаретто

Приготування:
Жовтки збити з цукром, додати маскарпоне і знову збити до однорідної маси. До готового кава додати за бажанням Амаретто.

Швидкими рухами намочити по черзі печиво до кави і викласти одним шаром у формі.

Накрити частиною крему і знову повторити шаром печива. Вкривати таким чином, щоб останнім виявився крем. Прибрати в холодильник на 5-7 годин.

Прикрасити какао-пудрою перед подачею.

Тофан Марина
для

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Выберите язык сайта»