
Полуничне морозиво
Морозиво це улюблені ласощі не тільки дітей, але і дорослих. Особливий попит припадає на літо, коли потребуємо спасіння від спеки.
У світі налічується кілька десятків видів морозива різних форм і смаків. Але все ж найсмачніше – приготоване своїми руками.
Інгредієнти:
Вершки – 500 гр
Молоко – 50 мл
Полуниця – 300 гр
Цукор – 100 гр
Приготування:
Полуницю подрібнити блендером. Вершки збити з цукром і молоком. З’єднати полуницю з вершками, збити. Перекласти масу в контейнер і прибрати в морозильну камеру на 3-4 години. Кожні півгодини виймати контейнер і збивати вміст.
Подавати, прикрасивши полуницею, вершками або соусом з полуниці.
©
CATEGORIES Полезная информация