Полуничне морозиво

Полуничне морозиво


Морозиво це улюблені ласощі не тільки дітей, але і дорослих. Особливий попит припадає на літо, коли потребуємо спасіння від спеки.

У світі налічується кілька десятків видів морозива різних форм і смаків. Але все ж найсмачніше – приготоване своїми руками.

Інгредієнти:

Вершки – 500 гр
Молоко – 50 мл
Полуниця – 300 гр
Цукор – 100 гр

Приготування:

Полуницю подрібнити блендером. Вершки збити з цукром і молоком. З’єднати полуницю з вершками, збити. Перекласти масу в контейнер і прибрати в морозильну камеру на 3-4 години. Кожні півгодини виймати контейнер і збивати вміст.

Подавати, прикрасивши полуницею, вершками або соусом з полуниці.

©

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )
Выберите язык сайта»